Το Classic Rock 5 έρχεται στο Ηρώδειο!

 Το Classic Rock 5 έρχεται στο Ηρώδειο!

Το Classic Rock 5 επιστρέφει στο Ηρώδειο το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021 με δυνατούς πρεσβευτές του αυθεντικού Rock ήχου.

Πάνω από 26.000 άτομα μέχρι τώρα είδαν το ροκ… αλλιώς. Το ραντεβού καθιερώθηκε. 60 κλασικοί μουσικοί, Ροκ είδωλα και μια εκπληκτική ηλεκτρική μπάντα, σε ένα μαγικό ροκ ταξίδι κάτω από την Ακρόπολη.

Οι φετινοί guests είναι χαρισματικές και εμβληματικές μουσικές προσωπικότητες.

Ο τραγουδιστής γίγαντας JOE LYNN TURNER, που χάρισε την φωνή του στα συγκροτήματα θρύλους των Rainbow και Deep Purple, θα ερμηνεύσει τραγούδια σταθμούς στην ιστορία της ροκ όπως Spotlight kid και I Surrender μέχρι Smoke on the water και Highway Star.

O DAVE BICKLER , η αυθεντική αξεπέραστη φωνή του Eye Of The Tiger, το τραγούδι που βραβεύτηκε με Grammy Award for ‘Best Rock Performance by a Duo or Group with Vocal’. Εκτός από την μεγάλη αυτή επιτυχία θα ερμηνεύσει και άλλα τραγούδια των Survivor όπως το Burning Heart, Feels Like Love, I Can’t Hold Back, αλλά και από την σόλο καριέρα του.

Και η εμπειρία συνεχίζεται, με SCORPIONS, QUEEN κ.α. να παρουσιάζονται από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών με δυνατό συμφωνικό ήχο, μαζί με ηλεκτρικά όργανα! Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021 θα ζήσουμε την πιο λαμπρή νύχτα του Σεπτέμβρη όπου τα αστέρια της rock και το φεγγάρι του κλασικού ήχου θα φωτίσουν με την λάμψη τους τη σκηνή του Ηρωδείου, σε μια μουσική εμπειρία ζωής για τους θεατές της Αθήνας που θα έχουν την τύχη να βρεθούν στο πιο σημαντικό καλλιτεχνικό γεγονός του καλοκαιριού.

Info
CLASSIC ROCK 5 ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 – ΗΡΩΔΕΙΟ – ΩΡΑ: 21.00 |
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝΗ 82€, Α’ ΖΩΝΗ 72€, Β’ ΖΩΝΗ 62€, Γ’ ΖΩΝΗ 52€, ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ ΟΛΕΣ ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ: Δ’ ΖΩΝΗ 42€, Ε’ ΖΩΝΗ 32€, ΣΤ’ ΖΩΝΗ 28€ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ/ΑΝΕΡΓΩΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΣΤ’ ΖΩΝΗ 25€ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε’ ΖΩΝΗ 30€ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210 7298930 ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: www.ticketservices.gr
Τηλεφωνικά 210 7234567 και σε όλα τα PUBLIC
Ακόμα στα εκδοτήρια της ticket services ή του Ελληνικού Φεστιβάλ Πανεπιστημίου 39 και στα ταμεία του Ηρωδείου.
ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

 

Πηγή: clickatlife.gr

Απάντηση

Ραδιόφωνο με άποψη Ποιοι Είμαστε