Το “Easy On Me” της Adele σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο

 Το “Easy On Me” της Adele σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο

Το πρώτο κομμάτι της Adele μετά από έξι χρόνια, κατέκτησε ήδη την πρώτη θέση στις πωλήσεις στη Βρετανία, αλλά έσπασε και μια σειρά από ρεκόρ.

Το “Easy On Me” κατέχει πλέον την πρώτη θέση στα single στην κατάταξη στη Βρετανία με 217.300 πωλήσεις, τον μεγαλύτερο αριθμό από την κυκλοφορία του “Shape of You” του Εντ Σίραν το 2017 (226.800 πωλήσεις).

Με περισσότερες από 24 εκατομμύρια ακροάσεις μονάχα στη Βρετανία, το τραγούδι έσπασε, επίσης, το ρεκόρ του σινγκλ με τη μεγαλύτερη ακρόαση στο διαδίκτυο στη χώρα την εβδομάδα της κυκλοφορίας του, ένα ρεκόρ που κατείχε από το 2019 το “7 rings” της Αριάνα Γκράντε (16,9 εκατομμύρια ακροάσεις).

Το κομμάτι αναδείχθηκε, επιπλέον, σε εκείνο με τις περισσότερες πωλήσεις στην ψηφιακή εκδοχή του, σε μία εβδομάδα, για όλο το 2021, με 23.500 ψηφιακές πωλήσεις.

Το “Easy On Me” είναι το πρώτο σινγκλ του πολυαναμενόμενου άλμπουμ “30”, του πρώτου της Βρετανίδας τραγουδίστριας έπειτα από έξι χρόνια μακριά από τη μουσική. Η Λονδρέζα καλλιτέχνιδα, που ζει στο Λος Άντζελες, μιλάει για τις δυσκολίες που σηματοδότησαν το πέρασμά της στα τριάντα, το διαζύγιό της έως τη σκληρή διακοπή της καριέρας της.

 

 

Πηγή: news247.gr

Απάντηση

Ραδιόφωνο με άποψη Ποιοι Είμαστε