Λάμπης Βασιλάτος

Το πάθος του για τη μουσική και το ραδιόφωνο είναι τεράστιο. Κάθε στιγμή της ζωής του είναι άρρηκτα συνδεδεμένη μ’ αυτά. Από μικρός κοιμόταν δίπλα στο ανοιχτό ραδιοφωνάκι του ενώ πρόσθετε με κάθε ευκαιρία καινούριους δίσκους βινυλίου στην συλλογή του. Ήταν μονόδρομος λοιπόν να συνδυάσει τις δύο του αυτές αγάπες από πολύ νωρίς, κάτι που συνεχίζει μέχρι σήμερα με πολύ μεράκι.

Εδώ και πάνω από 30 χρόνια έχει “γράψει” χιλιάδες ώρες ζωντανών εκπομπών σε ραδιοφωνικούς σταθμούς τόσο στην Αμαλιάδα όσο και στον Πύργο, είτε ως κεντρικός δημιουργός είτε ως φιλοξενούμενος ή συμπαρουσιαστής. Παράλληλα έχει διατελέσει dj σε διάφορα bar στην Αμαλιάδα. Στον Vox 103.3 τον ακούτε κάθε Παρασκευή απόγευμα στις 10 στην εκπομπή «Συμφωνία από νότες» με Pop, Rock και Βlues, μια εκπομπή που ξεκίνησε στο τέλος της δεκαετίας του `80.

Επίσης, κάθε Κυριακή στις 9 το βράδυ παρουσιάζει μαζί με τον Τάσο Κοροντζή την 3ωρη θεματική εκπομπή, «Jazz n’ Blues Round Midnight», μια εκπομπή που βγήκε πρώτη φορά στον αέρα τον Μάιο του 2013.

Ακούστε μια δική του εκπομπή εδώ και μια με τον Τάσο Κοροντζή εδώ

Λάμπης Βασιλάτος